Handige babyspullen

Vanaf het moment dat je te horen krijgt dat je papa of mama wordt, breekt een nieuwe fase van je leven aan. Een spannende, maar vooral zeer bijzondere fase. Het is dan ook leuk om je voor te bereiden op de komst van je baby. Zo begin je met het inrichten van de kinderkamer en koop je handige babyspullen in. Nieuwsgierig naar de favoriete babyspullen van andere papa’s en mama’s? Lees hieronder verder en ontdek wat voor praktische producten je kunt aanschaffen voor de kleine. 

Voedingskussen

Een echte aanrader is een voedingskussen. Dit is een speciaal kussen die moeders helpt bij het geven van borstvoeding. Door gebruik te maken van dit product kun je je arm goed positioneren zodat de baby fijn kan liggen. Daarnaast geeft het kussen ondersteuning aan moeders waardoor ook zij een fijne positie kunnen aannemen. 

Babyfoon

Als je een pasgeborene hebt, moet je altijd alert zijn. Je kunt alleen niet 24/7 naast de wieg staan om te kijken of alles goed gaat. In de avond verdien jij samen met je partner ook wat rust. Een babyfoon stelt je in staat om een heerlijke avond beneden te hebben, terwijl je kunt horen of boven alles goed gaat met je baby. Een babyfoon is namelijk een apparaat waarmee je geluiden kunt beluisteren die jouw baby maakt. 

Baby rugdrager

Ga jij met je geliefde vaak op reis? Dan kun je dit zeker voortzetten met je toekomstige gezinnetje. Natuurlijk is het dan wel handig om een aantal babyspullen mee te nemen die het reizen iets makkelijker maakt. Denk bijvoorbeeld aan een baby rugdrager. Wat is dit dan precies? In feite is het een rugzak, maar dan draag je jouw baby in plaats van reisspullen. Een baby rugdrager gebruikt men vaak pas wanneer baby’s een leeftijd van zes maanden bereiken. Door met een baby rugdrager op pad te gaan, kun je je kind veilig op pad meenemen. Dat is ideaal voor wanneer je een lange, avontuurlijke wandeling wilt maken. 

Luiertas

Naast een baby rugdrager, is het ook handig om een luiertas te kopen. Dit komt tijdens jouw vakantie handig van pas, maar ook thuis heb je er profijt van. Een luiertas is een tas die ruimte biedt voor spullen waarmee je je baby kunt verschonen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een Pampers maandbox of billendoekjes. Overigens raden vele jonge ouders het luiermerk Pampers aan. Iedere maand valt er wel een goede Pampers aanbieding te vinden waarmee je jouw luiertas kunt vullen. 

Ander nieuws