Heb jij, net als vele, niet de grootste woonkamer ooit, maar toch nog behoefte aan wat extra zitplaatsen voor bijvoorbeeld bij de playstation of je Gaming PC? Lees dan snel verder, want in deze blog zetten we de leukste miniatuur zetels voor jou op een rijtje. Of het nou voor jezelf, de kinderen of gasten is, met deze handige bijzetters zit je nooit meer om zit plek verlegen.

De zitzak

Wie kent deze enorme bonenzak niet? Je gooit hem gemakkelijk aan de kant en hoeft nooit bang te zijn dat de kinderen hem beschadigen, wel oppassen met scharen natuurlijk! Maar los van dat het een praktisch ding is, zitten ze ook nog een heerlijk. Zitzakken komen het beste tot hun recht in de kinderkamer, maar er zijn tegenwoordig ook zat volwassen modellen te vinden. Ideaal om na een drukke dag even lekker in weg te zakken met een goed boek. Voor meer formele doeleinde is een zitzak echter niet zo geschikt, je kan je schoonmoeder vanzelfsprekend niet laten mee eten op eentje. Maar ontspanning is ook belangrijk en daarom raden wij ook zeker een zitzak aan.

De barkruk

Het klinkt misschien wat gek, maar barkrukken zijn ontzettend handig voor wanneer jij snel zitplaatsen wil die weinig ruimte in beslag nemen. Vooral op verjaardagen en borrels komen barkrukken goed tot hun recht. Gecombineerd met borreltafels breng je het echte bruin café gevoel naar jou woonkamer of achtertuin! Vaak zijn barkrukjes te koop in de opvouwbare variant wat opbergen ook nog eens zeer gemakkelijk maakt. Echter zijn barkrukken niet zo geschikt om langdurig op te loungen, dus zie het vooral als een oplossing voor feesten en partijen.

De poef

Natuurlijk een algemene klassieker als het gaat om kleine bijzet meubels, de poef. Hij is er in talloze variaties, van praktisch tot stijlvol tot beide. Het handige aan een poef is dat je er comfortabel op kan zitten indien nodig, maar hem ook niet zo makkelijk kan gebruiken als voetenbankje. Poefs komen in vele soorten design dus het is altijd gemakkelijk om er eentje te vinden die in jouw interieur past. Hou je bijvoorbeeld van gezelligheid, ga dan voor een Marokkaanse poef. Deze rijkelijk versierde poefs voegen net een beetje extra toe aan jouw woonkamer. Ben je echter van het meer strakke, minimalistische en Scandinavische interieur? Dan hebben winkels als Leen Bakker ook genoeg voor jou in de aanbieding. Kortom, een poef is de oplossing als je snel wat extra zit plek wil creëren zonder hier veel ruimte voor op te offeren.

Laat een reactie achter