Ben je opzoek naar een geschikt cadeau voor een kind? Misschien wel je eigen kind of je neefje, nichtje, broertje of vriendje/vriendinnetje? Wij hebben een aantal leuke cadeaus op een rijtje gezet. Let op: de cadeaus zijn van verschillende prijsklasse en soort. Daarnaast speelt leeftijd een grote rol of het cadeautje geschikt is voor diegene.

Actieve cadeaus

De zomer komt er weer aan dus is het een leuk idee om een actief cadeautje te geven! Denk bijvoorbeeld aan skeelers, een tennisracket, of een voetbal! Dit zijn cadeaus die erg leuk zijn om mee buiten te spelen waardoor het kind zowel plezier heeft en ook nog is actief bezig is. Een voetbaldoeltje kan ook een leuk cadeau zijn wanneer hier ruimte voor is in de tuin. Voetbalgoaltjes zijn er in verschillende soorten en maten. Voor de meisjes is een hoelahoep ook perfect voor buiten!

Actief via een scherm

Een iets minder fysieke actief cadeautje is bijvoorbeeld een spelcomputer. Denk bijvoorbeeld aan een PlayStation, Xbox of een Nintendo DS. Naast de niet fysiek actieve spelcomputer heb je ook nog de WII. Met een WII kan je zowel gamen als actief bezig zijn. Er zijn ontzettend veel spellen te koop en gratis te downloaden om te spelen via de spelcomputers. Hierbij is het wel belangrijk dat je thuis stabiel internet hebt vanwege de spelletjes die anders vast kunnen lopen. Heb je momenteel geen stabiel internet dan kan je gemakkelijk online internet vergelijken. Dan zie je precies wat voor soort internet er geschikt/beschikbaar is voor op jouw adres.

Even er op uit

Je kan er ook voor kiezen om een uitje te geven. Denk bijvoorbeeld aan een klimbos, zwemparadijs of een indoor trampolinepark. Dit zijn vaak ook uitjes die je kan organiseren voor een feestje. Hierdoor kunnen kinderen met elkaar een gezellige dag hebben. Vaak zijn er ook mogelijkheden om een indoor-speeltuin te combineren met bijvoorbeeld bowlen/poolen. Hierdoor kan je zowel als ouder wat leuks doen als dat je kind(eren) een gezellige tijd hebben.

De verschillende de cadeautjes kan je op heel veel plekken kopen/organiseren. Koop het bij de winkel om de hoek of gemakkelijk online! Online kan je ook nog op prijs selecteren zodat je de goedkoopste kan uitzoeken. Let wel op dat wanneer een product goedkoper is dat de kwaliteit ook minder kan zijn, waardoor het speelgoed bijvoorbeeld sneller kapot kan gaan of zelf onveilig is voor kinderen. Wij adviseren om voor de middenklasse producten te gaan, hier betaal je iets meer (maar niet de hoofdprijs) en is het ook nog veilig!

Laat een reactie achter