Waarom je moet kiezen voor een gepersonaliseerde drinkfles

Als je dagelijks flesjes drinken aanschaft, dan heb je aan het einde van de maand een berg aan plastic flesjes. Gelukkig kan je ze tegenwoordig terugbrengen naar de winkel omdat er statiegeld op de flesjes zitten. Toch zijn deze flesjes geproduceerd voor jou en dat is zeer slecht voor het milieu omdat deze flesjes vaak van plastic zijn gemaakt. Je kan dit voorkomen door het aanschaffen van een herbruikbare gepersonaliseerde fles. Hier kan je meer informatie over het personaliseren van een eigen drinkfles. 

 

Hoe kan je een drinkfles personaliseren?

Als je een leuk idee hebt uitgewerkt op papier of in een tekenprogramma, dan is het personaliseren van een drinkfles zeker niet lastig. Je kan gemakkelijk je ontwerp omzetten naar een bestand en deze aanleveren bij een bedrijf zoals Flaske. Zij gaan vervolgens met jouw ontwerp aan de slag en zorgen ervoor dat je een prachtige gepersonaliseerde drinkfles krijgt. Als je geen tekenprogramma’s hebt of niet kan tekenen op papier, dan is dat zeker geen probleem aangezien websites zoals Flaske speciale programma’s beschikbaar hebben gesteld. Je kan dan eenvoudig een drinkfles personaliseren via de website en ook kan je vaak kiezen uit tientallen verschillende sjablonen. Sjablonen zijn kant en klare ontwerpen die je eenvoudig kan aanpassen. Als de drukkerij klaar is met het personaliseren van de ontworpen drinkflessen, dan kan jij je bestelling binnen enkele dagen al verwachten. Als je voor je werknemers een gepersonaliseerde drinkfles besteld, houd er dan rekening mee dat de levertijd kan uitlopen. Dit hangt volledig af van hoeveel verschillende bestellingen je plaats natuurlijk.

 

Voordelen van het personaliseren van een drinkfles 

Naast dat je voorkomt dat jij of je werknemers veel plastic flesjes aanschaffen die slecht voor het milieu zijn, zijn er ook nog andere voordelen. Gepersonaliseerde drinkflessen zijn namelijk gemaakt van hoogwaardig kunststof en gaan daarom soms wel tientallen jaren mee. Ook is een gepersonaliseerde waterfles volledig herbruikbaar. Als je ervoor kiest om je werknemers te verrassen met een prachtige gepersonaliseerde drinkfles die voorzien is met het logo van je onderneming, dan wordt er ook automatisch reclame gemaakt voor je onderneming. Dit komt doordat je werknemers ook de drinkfles buiten werkuren gebruiken, bijvoorbeeld als een werknemer naar de sportschool gaat. Het grootste voordeel van een gepersonaliseerde drinkfles is dat je vaker gezonder gaat drinken. Dit is erg belangrijk aangezien plastic flesjes drinken in de winkels vaak vol met suiker zitten.

Ander nieuws