Ben jij een (aankomende) mama en kan je nog wel wat tips voor handige gadgets gebruiken? In deze blog delen we 8 handige producten die wellicht het aanschaffen waard zijn!

 

Zitzak voor baby’s 

Ken jij de Sit & Joy Snoozy zitzak al? Dit is een ergonomische zitzak voor baby’s waarin ze precies de goede houding aan nemen. De zitzak is makkelijk verplaatsbaar en zorgt ervoor dat jouw baby ongestoord een slaapje kan doen als jij in de buurt even met andere dingen bezig bent. 

 

Vriesbakjes 

Nooit meer misgrijpen voor baby voeding? Koop handige diepvriesbakjes speciaal voor babyvoeding. In deze handige bakjes kun je allerlei soorten groenten bereiden en als de voorraad uit de koelkast leeg is deze bakjes gebruiken. 

 

Luiertas en wiegje in één

Ben je onderweg en is je baby toe aan een slaapje? Dat kan best vervelend zijn als je nog lang niet thuis bent. Maar daar hebben de ontwerpers van de luiertas die je om kunt bouwen tot een wiegje zeker aan gedacht! Zo komt jouw baby toch toe aan z’n welverdiende middag slaapje. 

 

Flyebaby

Vliegen met baby’s kan nogal een drama zijn en hinderlijk voor anderen. Maak het jezelf zo makkelijk mogelijk door de flyebaby aan te schaffen. In dit soort hangmat kan de baby lekker comfortabel liggen en kan jij hem goed in de gaten houden. 

 

Opbergmeubels 

Kinderen hebben veel speelgoed en dat kan wel eens lastig zijn om het allemaal netjes op te bergen. Kies daarom voor opberg meubels zoals een bed of een poef dat je open kunt trekken. Zo heb je extra ruimte om speelgoed in op te bergen zonder dat het opvalt. 

 

Windtent

Ga je lekker een dagje naar het strand? Dan wil je natuurlijk dat jouw kindje ongestoord kan spelen zonder dat hij de hele tijd zand gaat happen. Neem een klein tentje of windtent mee met een dichte bodem. Zo kun jij ongestoord je boek lezen en kan de baby zich lekker vermaken. 

 

Wissellijst 

Kinderen kleuren en tekenen veel in hun eigen tijd of op school. Om iedere keer weer een nieuw kunstwerk aan de muur te hangen kun je gebruik maken van een wissellijstje. Hier kun je iedere keer weer een tekening erin schuiven.  

 

Elektrische fiets 

Worden de kinderen iets groter en heb je geen auto tot je beschikking om ze naar school of sportles te brengen? Kies dan voor een elektrische moederfiets. Dit is een elektrische fiets met iets meer ruimte zodat je wel twee kinderen op de fiets kwijt kan. Een groot pluspunt is natuurlijk dat je ook nog lekker aan het bewegen bent en niet per se bezweet aan hoeft te komen op locatie.

Laat een reactie achter