En dat dat een goed idee is, dat weet ik uit ervaring. Mijn kinderen mochten een nieuwe trui uitkiezen en ze kwamen er maar niet uit. Want het was het allemaal net niet. Te saai, te druk, te… nou ja, je begrijpt wat ik bedoel. En toen kwam ik bij tshirtdeal terecht! Hier kunnen kinderen, met een beetje hulp, zelf hun sweater bedrukken. Ze kunnen de kleur kiezen en de afbeeldingen. De tekst op de voorkant, rug en mouwen. Een hele eigen sweater, helemaal zelf bedacht en dus uniek! Ik hou mijn hart vast voor de zomer, want ze dragen deze sweater zo graag! Misschien ook nog maar een tshirt laten maken? Dat is een leuke klus voor in de meivakantie!

Een sweater bedrukken regel je online

Het is dus niet zo dat je je kind loslaat met een sweater en een pot verf. Nee, alles gebeurt veilig online in de designstudio. Net niet tevreden? Gewoon weer opnieuw beginnen. Dat kan urenlang (en geloof me, je moet er even de tijd voor nemen als je het ze zelf laat doen). Eenmaal op bestellen gedrukt is de order definitief. En dan begint het wachten. Al met een paar dagen hadden wij de sweaters in huis. Ze zijn hier, zoals gezegd, een groot succes. (Ik sluip 's avonds de kamers van de kinderen in om ze "stiekem" te kunnen wassen. Ze dragen echt niets anders meer)

Ook voor andere toepassingen kun je een sweater laten bedrukken

Wat denk je van bedrijfskleding? Of van een lekkere trui voor vóór en na het trainen? Maar ook andere items kun je laten bedrukken in de kleuren en teksten die jij wilt. Of het nu gaat om een sweater bedrukken, een hoodie, een tshirt, een stropdas (!), een jas of een werkbroek, het kan allemaal. De kleuren van de ondergrond bepaal je zelf en ook de bedrukking kun je zelf aanleveren.

Bedrijfskleding met logo laten bedrukken

Al voor een paar euro per item kun jij je personeel in het nieuw steken. Je kiest de kleding uit en de juiste maten, de materialen en de kleuren. Het hoeft uiteraard niet bij een sweater te blijven een polo bedrukken goedkoop is natuurlijk ook een optie. Je levert de tekst en het logo aan en binnen een paar dagen loopt je hele bedrijf er prachtig bij. En als je dan toch bezig bent: laat dan, als kraamcadeautje, ook rompertjes bedrukken. Dit kan natuurlijk ook met het bedrijfslogo, maar omdat je individuele items kunt bestellen, kun je deze ook per werknemer uniek laten maken.

Laat een reactie achter